Barbatul ideal

handsomeBarbatul ideal este un gentleman. Este elegant pentru ca este bine crescut si nu pentru ca asa crede ca ar putea impresiona cel mai usor femeile. Este dragut si ingrijit, dar in primul si in primul rand este inteligent. Pot discuta orice cu el, pentru ca este fantastic sa il aud cum vorbeste. Si pentru ca ma face sa rad. Nu are preconceptii, asa ca ii pot spune chiar si gandurile mai intunecate. Nu este indoctrinat – a vazut dincolo de ce vad majoritatea si, in plus, stie sa citeasca printre randuri. Are acea intuitie fantastica, pe care noi, din pacate, o numim “intuitie feminina”, dar lui nu ii pasa cum se numeste si stie de ea si din aceasta cauza nu pot sa il mint. Nu pot, chiar si atunci cand vreau! Ma simte! Si ma pune la punct! Da, cu lupte si zbatere din partea mea, reuseste – si o face chiar fara sa plang. Nu plang din cauza lui pentru ca uneori mai reuseste sa renunte si la egoism, chiar daca poate ca nu este chiar empatic. Putem fi empatici cu cineva de sex opus? Cred ca doar arareori. In restul cazurilor trebuie sa fim toleranti. Iar el reuseste sa fie tolerant. Cel putin cu mine. Trebuie sa recunosc ca nu ma deranjeaza sa il vad nici dur – asta inseamna ca stie sa atace atunci cand este atacat, poate sa ma apere, ar putea sa isi apere familia. Ce fel de barbat este acela care fuge de greu? Un las! Nu am nevoie de un las si nici de un baietel! Am zis barbatul ideal! Acela care stie sa ma poarte la brat si sa ma faca sa ma simt ca cea mai frumoasa femeie de pe lume. Nu un trofeu si nici o rusine, ci persoana care il completeaza. Noi, femeile, trebuie sa ne simtim frumoase. Si sunt atatea feluri in care ne puteti face sa ne simtim astfel! Cand facem dragoste, de exemplu. Cand face dragoste cu mine, il simt in fiecare molecula, imi vibreaza fiecare unda, iar eu sunt in el si el este in mine. Daca nu am orgasm, nu trebuie sa ma prefac, iar daca vreau mai mult, stiu ca i-o pot spune. Poate fi salbatic, pasional, delicat sau dulce. De fapt, fara sa ii lezez masculinitatea, este tot timpul dulce cand imi zambeste. Are cel mai frumos zambet din lume. Si ii simt toata dragostea luminandu-i fata. Pentru ca stiu ca ma iubeste. Nu pentru ca mi-ar aduce flori din doua in doua zile (nu ar face-o) si nici pentru ca este dispus sa ma ingroape in diamante (nu i-as cere-o), ci pentru ca atunci cand este cel mai furios pe mine ma tine de mana la fel ca in orice zi. Cald. Mai si tipa, ca doar l-am enervat cam rau, dar nu atat de tare incat sa vreau sa plec trantind usa. Reuseste, totusi, sa se calmeze si sa discutam rational. Nu ramanem certati asa, prosteste, pana cand vezi Doamne, uitam de cearta. Este barbatul ideal si o stie fara sa se umfle in pene.

Si nu exista.

Advertisements

6 thoughts on “Barbatul ideal

  1. As putea sa te contrazic cu ultima propozitie scrisa de tine si ar fi fain sa vad ce raspuns ai avea de data asta, dar parca poate am sa te las pe tine sa-ti schimbi parerea si dupa aia sa mai scrii inca un articol.

  2. Barbatul ideal nu exista. Nici femeia ideala. Ideal la modul absolut nu exista. Ce reprezinta idealul pentru tine nu reprezinta si pentru mine. Exista doar oameni potriviti pentru tine, oameni de care ai nevoie, oameni care te completeaza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s