To stay or not to stay

…friends?

Aveam parerea ca este frumos sa ramanem prieteni. Si am ramas.

Dar, de fiecare data cand vorbim, ma da peste cap.

Si nu imi permit sa ma intorc si nici sa ma blochez. Trebuie sa merg inainte, intotdeauna o fac.

Intotdeauna o fac!

Advertisements

54 thoughts on “To stay or not to stay

 1. Mr. Mad Hatter, cred ca tocmai ai reusit sa il enervezi pe George! :)) Nu stiu de ce, dar imi place!

  In mintea mea se duce o lupta relativ similara discutiei dintre voi. Pe de o parte, pastrarea unei relatii amiabile (cred ca e mai bine exprimat decat “ramanem prieteni” – George, ai dreptate, “prieteni” este un cuvant puternic – poate l-am folosit gresit) arata ca nu ai resentimente, ca te impaci cu trecutul. Ati vazut cum sunt oamenii care nu reusesc sa se impace cu trecutul! Este groaznic. Si totusi… la un moment dat toate aceste relatii amiabile se racesc. Apare altcineva si irefutabil iti focalizezi toata atentia asupra ei si nu iti permiti sa o ranesti (pentru ca da, o raneste sa pastrezi legatura cu fosta). Si in acelasi timp, exista posibilitatea ca atunci cand vorbesti pur amical cu acea persoana care a insemnat ceva pentru tine in trecut, sa iti amintesti…
  Nu stiu, chiar nu stiu cum este mai bine… Desi, de 3 zile incoace, incep sa cred ca daca nu am mai vorbi deloc, ar fi mai benefic. Cel putin pentru procesul meu de getting over.

 2. Am devenit hiperemotionala, asa ca o sa ma duc sa mananc!
  George, nu te mai enerva, se vede, iar acum, acum mi-ar placea sa stiu pe toata lumea vesela (stiu, stiu, “dar nu m-am enervat”).

 3. nu exista o parere ok, doar parerea lui e cea buna :)))) s-a notat diferenta? nu e doar ok, este PAREREA :))) stai sa vezi ce se enerveaza acum :)))

 4. Da, si mie mi se pare ca voi 2 va cam tachinati :))
  George, sa stii ca chestia cu Alice e doar de teatru – nu ma deranjeaza sa imi zici Oana. Si…”dar nu la 100%” a fost initial “dar la 100%”, deci iarta-mi confuzia.
  Oameni buni, ati facut o ciorba din postarea mea! As putea bine merci sa ma mut pe facebook 😑

  • tocmai am avut o revelatie si promit ca e ultima data cand mai dezbat pe langa subiect: George este IT-ist, pot sa pariez pe orice (desi nu fac pariuri). :))) am pus mai multe chestii cap la cap din toate discutiile astea, dar asta cu logica m-a convisn definitiv :)))) “nu ai vrea sa-mi vezi logica in actiune”: doar un programator ar spune asa ceva :))))

   • Dostoievski ti-ar raspunde “din o suta de iepuri de casa n-ai sa faci niciodata un cal, si din o suta de banuieli n-ai sa alcatuiesti niciodata o dovada”.
    Nu stiu ce sa zic… ar fi unul atipic, din cati programatori stiu (cumnatu-meu lucreaza in IT), nu sunt prea multi carora sa le pese atat de tare de style si de cum arata.
    Eu cred ca lucreaza in domeniul economic. Am eu un feeling…

 5. Chiar si treaba asta, ca alora de lucreaza in IT nu le pasa cum arata e un argument. Adica, eu stiu si exceptii si George e una dintre exceptii. Si si-a mai facut si blog, unde incearca sa demonstreze ca e important sa ai grija cum te imbraci. Si sigur nu lucreaza intr-o banca sau ceva de genul, pentru ca astia nu stau pe net in timpul programului, ca nu au cum :)))) Alice, nu vreau sa-ti pun la indoiala intuitia, dar de data asta cred ca am dreptate. Stiu ca nu va recunoaste in veci, dar la un moment dat, cine stie, poate vom afla. Lumea e un loc foarte mic, totusi :)))

 6. stai asa, cand am ajuns de la cardasia cu tine la cardasia cu ea? am pierdut ceva intre timp, ca nu mai inteleg nimic :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s