Femeia ideala

Black beautyEste femeia care vreau sa fiu, femeia care ma antrenez sa devin. Nu exista un endpoint, mereu voi cauta ceva in plus. Pentru ca, in mintea mea, este femeia perfecta. Este desteapta, frumoasa si stie sa se accepte. Isi poarta defectele tinand capul drept, fara sa se planga, fara sa le transforme intr-un tablou dezgustator pentru privitori. Isi cunoaste, de asemenea, si calitatile… stie exact ce este. Si este o femeie puternica.

Zambeste cu candoare, desi sub manusa de catifea se ascunde intotdeauna o mana de fier. Nu se lasa invinsa de micile infrangeri, se ridica in picioare si merge mai departe. Chiar si cand nu e nimeni acolo. Nu trebuie sa fie intotdeauna cineva, poate fi independenta, iar ea iubeste fara sa cada ca o povara pe umerii barbatului ei. La urma urmei, nu este asa ca in spatele oricarui barbat puternic se alfa o femeie puternica? Iar ea stie sa fie in spatele barbatului ei, il sustine si il ghideaza, fara sa il conduca. Nu isi doreste sa conduca, femeile au prea multe lucruri de facut ca sa conduca barbatii sau institutiile sau lumea. Iar barbatii, ei sunt niste copii orgoliosi, nu le poti lua jucariile sau functiile sau importanta. Trebuie sa ii lasi sa se urce pe propriile piedestale. Si apoi…aceasta femeie perfecta stie ca ei sunt slabi in fata noastra. Si, de aceea, intotdeauna se poarta pe sine cu aceeasi cantitate de respect pe care o doreste de la ceilalti. Fara aroganta. De altfel, atunci cand incepi sa cunosti din ce in ce mai multe, infatuarea se stinge, realizezi cat de putine stii si cat de mic esti. Invariabil, ea cunoaste, este o infatigabila cercetatoare. Fiecare carte, om, calatorie are pontentialul de a schimba ceva in ea.001-Fine-Art-Nudes

Femeia perfecta are mereu zambetul pe buze… este impacata cu viata si cu ea insasi. Oh, da, a facut si greseli, cu totii facem, insa de fiecare data a facut un pact cu Dumnezeu si nu cu Diavolul. Chiar daca nu este un inger. Pacatele ei nu o lasa mai putin neinfricata in fata Providentei si a Sortii. Nu o mai sperie cu adevarat nimic, in afara de gandacii uriasi. Iar asta pentru ca o parte din ea a ramas copil; o mica fetita care stie sa rada, sa se joace, sa aiba curcubeul in ea. Este mai greu decat pare, ceilalti intotdeauna vor incerca sa doboare ce este mai frumos in tine.

Si Doamne, este o femeie frumoasa! Ii asculti povestile, calatoriile si transformarile si vezi ca mintea ei este libera, sufletul ei este liber. Face parte din acei 10%? Nu stiu, chiar nu stiu… Dar cautarile ei nu au fost in zadar.

Ea nu sta prea mult sa ma priveasca. Zambeste si ma lasa sa cresc si sa imi dau seama singura. De ce? Nu stiu.

Advertisements

4 thoughts on “Femeia ideala

  1. O exista, n-o exista… Nu conteaza asta. Important este ca femeia ideala din aceasta descriere este pe placul barbatului ideal 😉 Tot ce mai ramane de facut este ca ei sa se intalneasca si sa formeze cuplul ideal 😀

    Definitia idealului eu zic ca este bine conturata: “Nu exista un endpoint, mereu voi cauta ceva in plus.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s