Post-Horny’s Day post

Am avut o revelatie de moment legata de Valentine’s Day. Ziua asta nu are nici o legatura cu nici un sfant si nici o iubire legendare ridicata in slavi – are legatura cu sexul. Drept urmare, cred ca ar trebui numita Horny’s Day. Tot ce ni se spune sa facem in ziua aia are legatura cu un ritual de pregatire pre-imperechere. Ceea ce e ok – atata timp cat stim ceea ce este si nu ne pacalim.

Totusi, este fascinant nivelul de efort depus in aceasta zi. Nici nu are rost sa enumar tot ce se poate face, as scrie lucruri plate pe care le stiti deja. In plus, sunt curioasa ce se intampla a doua zi. Dispare tot romantismul, asa ca prin minune? Avem noroc ca anul asta 15 a fost sambata si a facut posibila continuarea (atunci cand a fost dorita), dar mai exista acele (minim) 5 zile din saptamana cand trebuie sa lucrezi. Ce usor se disipeaza iubirea asta printre alte ganduri, parca ar fi un fum in aer. Clipesti si, data, nu mai este.

Si-apoi, mai am o curiozitate. De ce functioneaza atat de bine standardul? Poate oamenii sunt mai asemanatori decat vor sa para, nu stiu! Dar, Doamne, te rog, nu ma face sa mai aud inca odata cat de indragostit este de mine cine stie ce necunoscut. Sunt sigura ca nu am fundul poleit in aur si nici briliante in par, ca sa provoc atata fascinatie…din prima clipa!

Recunosc, mi-ar fi placut sa imi petrec ziua altfel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s