Arta seductiei din reviste

Imi place teribil cand vad in reviste (nu ca le-as cumpara) titluri de genul “arta seductiei” sau “10 metode prin care sa”, de parca ti-ar vinde printre acele pagini colorate si glosate cine stie ce secret magnific despre cum sa iti conduci viata sexuala. Care, desigur, ar trebui sa existe pentru a o putea dezvolta, conform unor concluzii trase chiar azi :))

Asadar, daca urmezi pasii devii un fel de sex godess sau cel putin o seducatoare magnifica. Apoi realizezi ca el nu este atat de interesat precum parea la inceput… Si, evident, urmeaza intrebarea legata de unde incepe minciuna. De unde ai inceput sa te minti tu, de unde el si cat din acele momente seducatoare au fost reale… Va mai reveni? Asta iti convera siguranta ca l-ai sedus? La urma urmei, telefoanele si mesajele in exces sunt dovada unui comportament mai de graba compulsiv sau poate foarte motivat – barbatii sunt niste vanatori inascuti, nu?

Desigur ca exista un set de reguli care trebuie urmate in acest dans pasaresc, insa pana acum nu cred in puterea vre-unui…pfff…monitor oficial, cred doar in puterea privirilor si gesturilor spontane, a distantei pline de senzualitate, a felului salbatic ca stare interioara, care te face sa fugi in ultima clipa si in acest mod sa devii fascinanta si misterioasa, a zambetelor pline de nepasare si in puterea de a nu-ti dori nimic de la nimeni.

In afara de ciocolata. Ciocolata ai voie sa ti-o doresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s