10 modalitati sa iti cureti aura

Newsfeed: pentru orice problema din viata noastra exista 10 metode care o vor rezolva. Pentru ca, pentru fiecare problema, exista 10 motive care au generat-o, iar pentru fiecare motiv exista cate 10 argumente. Uitati de numerele magice din basme, uitati de pi si de formule stelare. Cosmosul se invarte in jurul numarului 10! Este un numar binar, este un numar rotund si ascutit in acelasi timp si, mai ales!, in numerotarea romana se noteaza cu X!

Asadar, ca sa ma conformez, 10 modalitati sa iti cureti Aura, inspiratie ce mi-a venit, evident, dintr-un ziar online.

1. Spal-o cu sapun, gel de dus si sampon! Aura este o fata ca restul fetelor si se poate spala foarte bine cu aceste produse. Nu stiu exact in ce relatii esti cu ea, insa daca tot ai ajuns sa o cureti, macar poti face o treaba buna. Daca este mai delicata, iti propun sa folosesti si buretelul de baie.

2. Bea apa sfintita! Indiferent ce este aura, apa sfintita te va ajuta si va curata tot ce inseamna pacatos in ea sau in tine. In plus, are extraordinarul efect medical de hidratare a organismului.

3. Fa Yoga. Du-te in miscarea MISA. Purifica-ti trupul facand sex plin de semnificatie cu necunoscuti care stiu de dinainte ce este in sufletul tau.

4. Asculta zilnic brown sounds – nu s-a demonstrat stiintific, insa daca o crezi din adancul sufletului, va functiona! Curatarea vine din interior!

5. In fiecare zi, gaseste-ti 5 minute in care sa faci “mmm” continuu.

6. Mananca inghetata. Inghetata curata orice fel de aura!

7. Aura se curata cu aurul! Poarta cat mai mult aur, iar aura va fi fericita!

8. Incearca sa fii de treaba. Macar o data pe zi. Macar cu o singura persoana. Vei vedea ca te vei simti mai bine si mai curat.

9. Poarta haine albe. Poarta doar lenjerie alba. Fii alb si alba va fi si aura ta.

10. Si nu in ultimul rand, fa meditatii! De preferat, la o limba straina, ca tot avem nevoie, dar ai dreptul sa alegi orice domeniu doresti.

Deja ma simt mai curata!

NB: nu o cunosc pe Aura!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s