La cat de independenta am devenit, mor nemaritata!

Si nu-i problema mea asta!

Nu stiu inca daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez. Poate este doar un fenomen de rebound din momentul in care am scapat de sub stapanirea lui. Un oarecare el, nu conteaza, asa cum se obisnuieste sa fie, din necesitatea de cuplu. Evident, nemultumiri si despartire si apoi tot felul de idei noi si ciudate legate de relatii. Incerc sa nu. Nu stiu daca imi iese si, ce-i drept, nici nu m-am preocupat extraordinar de managerierea acestor idei – am preferat sa o imbratisez pe aceea de a ma simti bine in pielea mea.

Dar, Doamne Dumnezeule, cat de independenta am devenit! Nu ca inainte as fi fost “femeia docila”, dar acum… Si sunt feroce – eu pot sa fiu feroce, am material de scorpie! Imi da un vag sentiment de invingator si totodata o vaga idee de invins.

Ma ajuta sa ma lupt, totusi. Sa fac revolutii, sa imi reformez ideile, sa pornesc la drum si sa merg inainte! Imi place asta, sa imi ies din zona de confort. Noi, oamenii, ne complacem prea mult in rutina. Evolutia la nivel de individ ramane submediocra, incoronata de scuze de toate formele si culorile. Eu incerc sa fiu mai cu mot si sa nu imi mai gasesc scuze, ce sa-mi faci?

Intre timp, am inceput sa caut rain boots si sa invat sa iubesc ploaia. E destul de greu, zambetul meu e tot numai un soare si ii place vremea frumoasa. :))

Advertisements

3 thoughts on “La cat de independenta am devenit, mor nemaritata!

  1. :)) Relax! N-ai gasit persoana potrivita. Toti ne gasim nasul la un moment dat (in cazul tau balaurul ca nu stiu care este masculinul de la scorpie). Just be you! (am incercat sa postez un link de youtube dar nu e permis asa ca… asta era sugestia: “Bon Jovi – We Weren’t Born To Follow”)

    • :)) Daca imi zici sa ma relaxez inseamna ca nu am transmis tonul potrivit postarii. Eram oarecum ironica – dupa cum am zis, adopt ideea de a ma simti bine in pielea mea. Postarea a pornit din faptul ca reusesc sa ma autosurprind prin cat de rau pot reactiona atunci cand sunt calcata pe coada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s