Femeile usoare

Din filosofia Facebookului: bărbații puternici se lupta pentru femeile dificile. Cei patetici se mulțumesc cu femeile ușoare. 

Dincolo de discuția “ce este o femeie ușoară, va rog?” ma distrează aceata mentalitate antitrend – sunt specială pentru ca sunt dificila, iar el e șmecher ca imi suporta crizele de isterie. 

Mi-am reamintit de ceva recent: nu contează cum esti in realitate, contează cum te percepe cel de lângă tine. Mi-a reamintit asta indirect unul dintre colegii mei mai seniori care dupa ce am pus 100 de întrebări mi-a zis ferm sa încetez sa ma mai contrazic. Si m-am gândit in sinea mea ca daca am nevoie de dovezi sa ma conving nu înseamnă ca ma contrazic (evident, mecanism de apărare subconștient). Dar ce am realizat ulterior a fost ca omul meu nu mi-a subliniat niciodată acest defect. Mereu mi-a răspuns la toate întrebările si a încercat sa ma convingă. 

Prin urmare, cu aceeași personalitate sunt dificila pentru o persoana si ușoară cu alta persoana. Dificila înseamnă doar ca nu rezonam pe plan personal; este complet subiectiv.

Deci sunt o femeie ușoară. Si se simte al naibii de bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s