Idealism feminin

Intre femei: nesfârșitul subiect despre bărbați si cat de greu este sa il găsești pe cel potrivit. Dar problema este in noi, de fapt, fara sa ne dam seama. Provine dintr-un sentiment frumos de altfel, născut din Învățăturile parinților noștri si din poveștile terminate in “si au trăit Fericiți pana la adânci batrâneți”. 

Si, pentru ca ne imaginam ca “si au trăit fericiți până la adânci batrâneți” este o imagine standard colorata de Disney, sfârșim prin a ne crea liste interminabile de calități pe care ar trebui sa le aibă acest print calare pe un cal alb. Si uitam sa ne bucurăm de realitate. Ne focalizam pe ce lipsește. 

Iar dragostea… Doamne, dragostea trebuie sa fie perfecta! Nu? 

Nu cred intr-o realitate perfecta, dar cred in fericire. 

8 thoughts on “Idealism feminin

        • Nu doar pe asta, nu ma înțelege greșit, dar este o tendința pe care o avem, ne dorim atât de multe lucruri încât uitam ce avem deja

          • Simt un ton pasiv agresiv. Tocmai asta era ideea blogului. Read again and make smarter questions

          • Traviata, este a doua oara cand observ ca zici despre George ca are un ton pasiv-agresiv. Prima data am ignorat (ce o mai fi si asta???). Acum m-am informat si rezulta ca am/aveam astfel de comportament deci tin sa iti multumesc pentru asta 🙂

            George, stai linistit, chiar era doar o simpla intrebare dar si Traviata are dreptate. Parerea ei se vede clar in articol iar parerea altor femei nu are de unde sa o cunoasca.

Leave a comment